Sähköfillarit.fi-verkkokaupasta löytyy hyvännäköisiä ja erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavia Crussis-sähkömaastopyöriä sekä suuri valikoima premium-sähköpyöriä valmistavan hollantilaisen BESVin malleja.

Tšekkiläinen Crussis on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista sähköpyörien valmistajista. Crussis-sähköpyöriä valmistetaan vuosittain kymmeniätuhansia ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Edullisimmat mallit soveltuvat hyvin esimerkiksi työmatka- ja retkeilykäyttöön kalleimpien täysjoustomaastopyörien kestäessä rajuimmatkin maastorymistelyt ja bike park -hurjastelut. Vuoden 2024 Crussis-malleissa käytetään tehokkaita ja moderneja Panasonic- ja Bosch-sähkömoottoreita. Crussis-sähköpyörään luottaa myös jääkiekkolegenda Jaromir Jagr, jonka mukaan on nimetty huippumalli Legend 68. 

BESV on hollantilainen sähköpyöräbrändi, jonka laajasta mallistosta löytyy tyylikkäitä city-sähköpyöriä, trekking-pyöriä sekä huippuosilla varustettuja maastopyöriä. Kaikki BESVin mallit ovat laadultaan premium-tasoa ja tarjoavat ennenkokematonta ajomukavuutta. BESV-lyhenne tulee sanoista Beautiful, Eco-friendly, Smart ja Vision. Laadun takeena BESV tarjoaa tuotteilleen reilun lisätakuun. Rekisteröimällä uuden BESV-sähköpyöräsi valmistajan verkkosivuilla aktivoituu laajennettu takuu: rungolle viisi vuotta ja akulle kolme vuotta.

Tilaamme kaikki myymämme pyörät itse suoraan valmistajalta ja myymme ne ilman välikäsiä. Siksi voimme pitää hinnat kilpailukykyisinä ja mahdolliset takuuasiatkin hoituvat sujuvasti. Käy tutustumassa malleihin verkkokaupassa ja valitse omasi. Voit pyytää tarjouksen myös sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

 

Tarvitsetko työsuhdepyörää tai haluatko lisätietoa pyörämalleista?